ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Σαπφούς 18, 10553 Αθήνα

©2017 by Sidopoulos Nikolaos. Proudly created for Σύνδεσμος των εν Αθήναις εκ Πολυθέας Ασπροποτάμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 15/12/2017

ΑΡ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 2/2017

Αγαπητοί πατριώτες και φίλοι του Συνδέσμου,

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ στα παιδιά μας.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια κοπή της πίττας του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/01/2018 και ώρα 10.30 π.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου μας καθώς και την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών και των νεοεισαχθέντων φοιτητών σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.. Σας ενημερώνουμε πως για την βράβευση είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία των παιδιών, καθώς και αντίγραφο της επιτυχίας των.

Για την προετοιμασία του Συλλόγου για τις βραβεύσεις, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/01/2018 στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

210 2530094

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

210 3454432

ΤΑΜΙΑΣ

ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210 5148437

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

210 2634641

ΜΕΛΗ

ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210 2612880

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

210 6823599

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας απέκτησε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα του Συλλόγου μας έγινε πραγματικότητα.

www.dragouvisti.com

Η νέα μας ηλεκτρονική διεύθυνση

Θα αναπτύξει νέες δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ όλων των συμπατριωτών μας των μελών και φίλων του Συλλόγου.  Θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου και του χωριού. Επίσης δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους και συμπατριώτες να εξοφλούν ηλεκτρονικά τις συνδρομές τους και να ενισχύουν οικονομικά το Σύλλογο. Τέλος έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σε ψηφιοποιημένη μορφή όλα τα Πρακτικά του Συλλόγου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και είναι προσβάσιμα από όλους. Οι απόψεις σας και οι ιδέες όλων σας είναι απαραίτητες για την βελτίωσή της.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μπατάλα Ιωάννη και τον κ. Μπατάλα Νικόλαο για την ευγενική τους προσφορά των 100€ στο ταμείο του Συνδέσμου μας, εις μνήμην των γονέων τους Μιλτιάδη και Ελένης Μπατάλα.

Σας ενημερώνουμε επίσης πως έφυγαν από κοντά μας δύο από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας, Σωτήρης Σιαφαρίκας και Μιχάλης Καρατζάς καθώς και ο συμπατριώτης μας Σωτήρης Χελιδώνης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                                                ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ