ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΚ ΠΟΛΥΘΕΑΣ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Σαπφούς 18, 10553 Αθήνα

©2017 by Sidopoulos Nikolaos. Proudly created for Σύνδεσμος των εν Αθήναις εκ Πολυθέας Ασπροποτάμου

13 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αγαπητοί πατριώτες και φίλοι του Συνδέσμου,

Πλησιάζοντας στο τέλος μιας ακόμη δύσκολης χρονιάς και στην αρχή μιας νέας που ελπίζουμε να είναι γεμάτη υγεία, χαρά και δημιουργική διάθεση, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/01/2018 και ώρα 10.30 π.μ., στα γραφεία του Συνδέσμου μας καθώς και την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών και των νεοεισαχθέντων φοιτητών σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.. Σας ενημερώνουμε πως για την βράβευση είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία των παιδιών, καθώς και αντίγραφο της επιτυχίας των.

Για την προετοιμασία του Συλλόγου για τις βραβεύσεις, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 09/01/2019 στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ           ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                      2102530094

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ                   2103454432

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ                     2102634641

ΤΑΜΙΑΣ                   ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                  2105148437

ΜΕΛΟΣ                    ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  2106823599

ΜΕΛΟΣ                    ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                   2102612880

ΜΕΛΟΣ                    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ        2102770415

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που στέκονται δίπλα μας και βοηθούν στο έργο μας με κάθε τρόπο. Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος δεν έχει πολλούς πόρους και τα έσοδά του είναι από τις εκδηλώσεις του, τις προσφορές αλλά και τις συνδρομές των μελών του. Θα παρακαλούσαμε όλα τα μέλη που δεν έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους να το κάνουν.

Καλούμε κάθε έναν από εσάς ανεξάρτητα από ηλικία να στελεχώσει το Σύλλογο με την ενεργή συμμετοχή του και να προσφέρει νέες ιδέες και ζωντάνια.

Σας περιμένουμε σε όλες μας τις εκδηλώσεις, όπως και επίσης περιμένουμε τις προτάσεις σας για οτιδήποτε θα προσέφερε στην ανάπτυξη των στόχων του Συνδέσμου μας.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                                             ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ